Fiets kopen

FIETSBETER vindt het belangrijk dat u een fiets koopt waar u lang plezier van heeft. FIETSBETER brengt daarom eerst goed uw wensen in kaart voordat FIETSBETER u een fiets adviseert. 

In de huidige tijd van goedkope internetshops kan het zijn dat u wel het advies wilt, maar niet bij FIETSBETER tot aanschaf van een fiets over wilt gaan. In beide gevallen is FIETSBETER u graag tot dienst.

Zit beter afspraak

Telefonisch

Telefonisch advies

Bij aankoop betreffende fiets bij FIETBETER gratis

€ 0,80 p/m

Whats app / mail

Per beantwooord bericht

Bij aankoop betreffende fiets bij FIETBETER gratis

€ 7,50

Bij u thuis

Ermelo / putten / harderwijk

Bij aankoop betreffende fiets bij FIETBETER gratis

€ 49,- p/u

In de showroom

Advies / testen

Bij aankoop betreffende fiets bij FIETBETER gratis

€ 49,- p/u

Kiest u voor aankoop bij FIETSBETER, dan mag u rekenen op veel gratis service. Natuurlijk krijgt uw fiets een gratis servicebeurt en voor vragen of bijstel zaken staat FIETSBETER het eerste jaar kosteloos voor u klaar. Zelfs voor een eventuele lekke band hoeft u het eerste jaar geen reparatie kosten te betalen. Deze service verleent FIETSBETER alleen in Ermelo, Putten en Harderwijk. 

Wilt u dezelfde service voor een elders gekochte fiets? Dat verzorgt FIETSBETER natuurlijk ook heel graag voor u. Voor prijzen verwijs ik u naar het kopje reparatie en servicebeurt.

FIETSBETER is geen dealer van een specifiek merk en kan u daarom van eerlijk en onafhankelijk advies voorzien. Het nadeel is dat FIETSBETER geen korting kan geven omdat de marge daardoor ook klein is. Het voordeel is dat u niet een model aangeprezen krijgt die toevallig in de winkel staat of waar men af moet.

Fiets reparatie nodig? Laat uw fiets repareren bij u thuis door FietsBeter
Geen gesleep en gedoe FIETSBETER komt naar u toe!
Afspraak maken