Fietsenmaker nodig? Laat uw fiets repareren bij u thuis door FietsBeter

Over Gert-Jan Folkers

Voor veel mensen is Gert-Jan Folkers een bekende in de fietsenbranche. 
Als kleine jongen sleutelde hij al graag aan fietsen. Het was dan ook een logische stap voor hem om de opleiding fietstechniek te gaan volgen.

Gert-Jan is bij de fietsenmaker Kleijer tweewielers in Putten terechtgekomen, waar hij uit kon groeien tot een vakbekwaam monteur. In een prettige werksfeer heeft hij mogen ervaren hoe leuk het is om samen met mensen op zoek te gaan naar de juiste fiets. Het gaat niet om de verkoop van die ene fiets. Het gaat om tevreden klanten, want die zie je weer terug.

Na meer dan 20 jaar werkervaring, waarin hij ook nog als bedrijfsleider werkzaam is geweest, is dan het moment gekomen dat hij zijn eigen bedrijf FIETSBETER heeft gestart. 

FIETSBETER! Deze naam is niet zomaar gekozen. Gert-Jan heeft zich tot doel gesteld dat een klant na een reparatieonderhoudsbeurtaankoop of adviesgesprek altijd zal zeggen: “Ik FIETSBETER!” 

afspraak maken
Op zoek naar een fietsenmaker aan huis in Ermelo, Harderwijk of Putten? FietsBeter komt naar u toe!

Visie

Na meer dan 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in de fietsenbranche is het moment gekomen dat ik het anders wil gaan doen.

De markt verandert. 
Als u in de winkelstraten loopt ziet u steeds meer leegstand. Mensen kopen hun producten steeds meer online. Voor veel producten geeft een fysieke winkel weinig meerwaarde. Voor de aankoop van een fiets ligt dit vaak anders.

Fietsen zijn op internet vaak goedkoop te krijgen. Online een fiets kopen, kent echter ook nadelen. Via internet gekochte fietsen blijken vaak minder goed afgemonteerd te zijn,waardoor ze sneller mankementen vertonen. Daarnaast zit de leverancier vaak niet om de hoek, waardoor de klant naar de andere kant van het land moet rijden om mankementen te verhelpen. Tot slot vinden sommige klanten het niet prettig om met hun online gekochte fiets naar de plaatselijke fietsenmaker te gaan, waar deze fiets ook gekocht had kunnen worden. 

Bij mij maakt het niet uit waar u uw fiets gekocht heeft. Belt u gerust, ik kom graag met mijn werkplaats bij u voorrijden.

Gemak dient de mens!
Op een kapotte fiets rijden gaat vaak niet. Daarom is het zo handig dat de werkplaats gewoon naar u toe komt.

Regio

FIETSBETER verleent zijn diensten in Ermelo.  FIETSBETER berekent binnen de kern geen voorrijkosten. 

Om dit mogelik te maken hanteert  FIETSBETER een minimum arbeidsvergoeding. Kijk voor meer informatie onder het kopje reparatie.

Buiten Ermelo, zal er alleen in overleg gewerkt worden en ontkomt ook  FIETSBETER niet aan het berekenen van voorrijkosten. De voorrijkosten zullen naar gelang de afstand verschillen en zal van te voren met u worden overeengekomen.

Fiets reparatie nodig? Laat uw fiets repareren bij u thuis door FietsBeter
Maak nu een afspraak!
Afspraak maken